Dünyaca tanınan ve ülkemizde en çok tercih edilen LC Waikiki firmasının ürünleri, Domaniç'te üretiliyor.

İlçemizde 2017 yılından beri faaliyet gösteren Buse Tekstil, toplam 80 çalışanıyla Türkiye'nin tekstil sektöründe önde gelen markalarından birisi olan LC Waikiki firması için üretim yapıyor.

Domaniç'te üretilen giysiler İstanbul ana deposuna oradan da yurt içi ve yurt dışı satış mağazalarına gönderiliyor.

Gazetemize açıklamada bulunan Buse Tekstil Fabrika Müdürü Şerif Yılmaz, sadece LC Waikiki kadın giyim ve kız çocuk giyim üzerine üretim yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, Buse Tekstil'in iş alanı yaratarak Domaniç ekonomisine katkı sağladığını ve tekstil çalışanların özenli çalışma ile LC Waikiki için günde bin 500 ürün çıkardıklarını ifade etti.

Ramazan ayı dolayısıyla tüm personele (Oba) İsmail Usta'nın Yerinde iftar verdiklerini hatırlatan Yılmaz, “Bizim amacımız tamamıyla kendi memleketimize yatırım yaparak kendi insanımızı istihdam etmektir. Çalışıp ürettiğimiz ve insanlarımıza iş alanı oluşturduğumuz için mutluyuz. Memleketimizde insanımıza iş imkanları sağlamak için elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. Gerçek anlamda iş yapmak, üretmek, işsizleri istihdam etmek isteyen herkes için imkan vardır” şeklinde konuştu.

Editör: Serdar Yiğit