Spor kulüplerinin sosyal vizyonunun sadece yeşil sahada futbol oynamaktan ibaret olmadığının bir göstergesi olarak Muratlıspor Yönetimi, kendi köyünün ortaokuluna deneme sınavları yardımında bulundu.

Muratlıspor Genel Sekreteri ve Matematik öğretmeni Seyfullah Bilgili, Bursa'dan çeşitli yayınevlerinden güncel müfredata uygun deneme sınavlarını Muratlı köyünde uygulamak istediklerini Muratlı Ortaokulu yönetimine iletti.

Okul Müdürü Selahattin Kalın ve İzzet Ablay ise bu talebin kendileri acısından çok olumlu olacağını kendilerinin deneme sınavları yaptıklarını ancak öğrencilerinin soru çeşidi görmeleri acısından fayda sağlayacağını belirtti.

Kulüp yöneticisi Seyfullah Bilgili deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencileri çeşitli sürpriz hediyelerle başarıya teşvik edebileceklerini iletti.

Muratlıspor 'un vizyonunun Domaniç ve Muratlı Köyüne eğitim ve sosyal acıdan hizmet etmek olduğunu belirten Seyfullah Bilgili Atatürk' ün "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını severim" misyonu ile hareket ettiklerini ve eğitim çalışmalarının süreceğini iletti.

Editör: Serdar Yiğit