Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu ve Kütahya Ak Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ile Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın spor yatırımları için protokol imzaladı.

Başkan Taşgın spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda Belde'de sporun gelişimi ve sporcunun desteklenmesi amacıyla yatırımlarını sürdürürken, Ankara temaslarına aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda spor yatırımları için gerçekleştirilen protokol imza törenine Ak Parti İl Başkanı ile beraber katıldı.

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Başkan Taşgın, “Beldemizde sporun gelişmesi ve sporcunun desteklenmesi adına birbirinden güzel projeleri hayata geçirdik. Bu vesile ile de spor faaliyetleri için yaptığımız yatırımlarda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik'e şükranlarımızı sunuyorum. Beldemiz için her alanda yaptığımız yatırımlarda asla bizi yalnız bırakmayan Kütahya Ak Parti İl Başkanımız Sayın Sebahattin Ceyhun' a, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Tan, Sayın Ceyda Çetin Erenler' e, Sayın İshak Gazel' ve emeği geçen Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Serdar Yiğit