Domaniç Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde Olağan Kongresinde tek adaylı seçim yapıldı. Kongrede mevcut başkan Numan Köksal üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Domaniç Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kurulunu Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Lokalinde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Ahmet Özoğul'un yaptığı genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Olağan Seçimli genel kurulunda okunan mali bilançolar, gelir gider hesapları ve faaliyet raporları tek tek görüşülerek üyelerin onayına sunuldu. Raporlar üyelerin onayı ile ibra edildikten sonra ise yönetim kurulu ibrası da oy birliği ile gerçekleştirildi. Kongrede gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından ise seçimler maddesine geçildi.

Kooperatif Başkanı Numan Köksal'ın tek aday olarak girdiği ve zaman zaman tansiyonun yükseldiği olağan gelen kurul toplantısında ortakların oyları ile kooperatifin yeniden başkanı seçildi.

Domaniç Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Numan Köksal, kongrelerine katılım sağlayan üyelerine teşekkür ederek, şunları söyledi: ‘’Bugün kongremize katılım sağlayan siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Sizler tarafıma gösterdiğiniz teveccühle beni yeniden başkan seçtiniz. Bizler göreve geldiğimiz ilk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimizin haklarını savunup, halkımıza güzel hizmette bulunacağız’ dedi.

İşte yeni yönetim;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Numan Köksal, Cevdet Şener, İlyas Bozbey, Ertuğrul Yardımcı ve Ali İrfan Ayata. Denetim Kurulu Asil Üyeler; Cemal Ergün, Hasan Karaman ve Kudret Çağlar.

Editör: Serdar Yiğit