Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, “Domaniç İlçe Teşkilatımız kurulalı 1 sene geçmesine rağmen 300'e yakın üyemiz hanım kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte çalışmalarına hızla devam etmektedir. Domaniç’te yapılamayanları yapmak için canla başla çalışmaya devam ediyor, ilçemizi siyaset üstü gördüğümüzü tekrar hatırlatmak istiyorum” .

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, “Domaniç İlçe Teşkilatımız kurulalı 1 sene geçmesine rağmen 300'e yakın üyemiz hanım kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte çalışmalarına hızla devam etmektedir. Domaniç’te yapılamayanları yapmak için canla başla çalışmaya devam ediyor, ilçemizi siyaset üstü gördüğümüzü tekrar hatırlatmak istiyorum” .

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında, ana hedeflerinin; milletin manevi ve maddi alanlarda kalkınmasını gerçekleştirerek, huzur ve refaha ulaşmasını sağlamak ve bununla birlikte, ülkemizin öncülüğünde, tüm insanlığın kurtuluşu için ilmi, iktisadi, siyasi ve ahlaki alanlarda gerekli adımların atılması olduğunu bildirdi.

ARAŞTIRAN ÜRETEN LİDER ÜLKE TÜRKİYE

Başkan Yalçınsoy, “ Meşru kazanç ve ticari faaliyetlerin teşvik edilmesi, Milli, güçlü, süratli ve yaygın kalkınmanın gerçekleştirilmesi. Sanayi ve ileri teknoloji alanında ilerlemenin sağlanması, Borçlanma ve faize dayalı sömürü sistemi yerine, istihdam-üretim-ihracat ekonomisine geçilmesi. Sadece tarım ürünleri değil, yüksek katma değerli teknoloji ürünlerinin ihracatının artırılması, başta kamuda olmak üzere her türlü ekonomik istismarın ve israfın ortadan kaldırılması.

EYT'LİYE NOTER DESTEKLİ KESİN ÇÖZÜM…

Emeklilik hakkını kazanmış vatandaşlarımızın belli bir yaşa kadar emeklilikten doğan haklarını kullanamaması uygulamasına son verilecektir. Kadınlarımızın sosyo-ekonomik yapısının güçlendirilmesi için gerekli politikalar geliştirilecektir. Kadınlarımızın zor şartlarda, istemedikleri işlerde ve güvencesiz olarak çalıştırılmaları önlenecek, erken emekli olma ve yarı zamanlı çalışma imkânları genişletilecektir. Emeğiyle geçinen işçi, memur ve emekli gelirleri üzerinden alınan vergiler kaldırılacaktır. Asgari ücret ve emekli maaşları mutlaka insanlık onuruna yakışır seviyeye ulaştırılacaktır. Memur ve çalışanların maaşları yoksulluk sınırı üzerine çıkarılacaktır. Söz konusu maaşlara iktidarımızın ilk senesinde en az yüzde 50, sonraki senelerde de mutlaka gerçek enflasyon oranının üzerinde zamlar yapılacaktır.

ERBAKAN DEMEK BEREKET DEMEKTİR

Tarımda kullanılan mazottan vergi alınmayacak, tarımsal sulamada kullanılan elektrik indirimli olacak. Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşa verilecek imkanın kaynağını nereden bulacağımızı milli kaynak paketleri kitabımıza ilmi olarak ortaya koyduk. Klasikleşmiş ve verimsiz kalkınma planları yerine , küresel gelişme ve eğilimleri yerinde takip ederek bu gelişmeleri ülkemizin özelliklerine uyumlu şekilde sentezleyen “Gelecek Planlama Kurumu” kurulacaktır. Emeğiyle geçinen işçi , memur ve emekli gelirleri üzerinden alınan vergiler kaldırılacaktır.

BURADA GELECEK VAR

Ülkemizin bilgi ve teknoloji çağında geride kalmaması için doğru bir eğitim sistemi ile yenilikçi ve kaşif ruha , sorgulama ve analitik kavrama yeteneğine sahip bireyler yetiştirilmesi ,ar-ge , innovasyon ve girişimciliğin önündeki tüm engeller kaldırılacaktır.

YAPTIK YİNE YAPARIZ

Erbakan, 16 adım atılacak ve bir yılda borçsuz , zamsız ,vergisiz milleti sıkıp suyunu çıkarmadan 100 ila 150 milyar dolar kaynak üretilecek. Bu kaynakla aynen milli görüşün geçmişte yaptığı gibi 81 ile 81 dev projeyle üretime ,katma değerli ihracata , istihdama yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz.

Üniversite eğitiminin salt bilimsel bilgi biriktirme yerine , araştırma , uygulama , keşfetme ve gerçek hayatta sorun çözmeye yönelik bir yapıya kavuşturulması hedeflenecektir.

Orman kadastrosu tamamlanacak , orman alanları ile ormanlık vasfını yitirerek 2B sınıflamasına sokulan alanlar tanımlanacaktır.

Bağımsızlığımız ve geleceğimiz için kritik öneme sahip olan savunma sanayine özel önem verilerek tank , uzun menzilli füze , roket , savaş uçağı , savaş helikopteri , İHA ve SİHA gibi silah ve araçların motorlarının , elektronik aksamlarının ve yazılımlarının tamamıyla yerli ve milli olarak üretilmesi için gerekli adımlar atılacaktır.

0-5 yaş grubu çocuklarımızın bu dönemde özellikle annesi ile olmak üzere ailesiyle bağlarının güçlendirilmesi amacıyla annelere çocuk bakım maaşı bağlanacaktır. Bu imkana rağmen çalışma hayatına devam etmek isteyen anneler çocuklarını MEB tarafından denetlenen kreşlere gönderebileceklerdir” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit