Domaniçspor teknik direktörü Nadir Kara, “Domaniç kamuoyundan aldığımız olumlu tepkilerden sonra resmi kurumlarla görüşmelerimizi yaptık. İlk yıl alt yaş grupları ile başlayacağız. İkinci yılımızda da direk üçüncü ligde maçlara başlayacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan son seçimle Sait Uysal Başkanlığında yeniden oluşturulan Domaniç Spor Yönetim Kurulu yaptığı toplantılar sonunda spor de yeni branşlara geçme kararı aldı.

İlk olarak Domaniç'te Kadın Futbol takımı kurmak için kollar sıvandı. Domaniç Spor adına açıklamada bulunan Teknik Direktör Nadir Kara, “ İlçemizde Bayan Futbol Takımı kurma fikrimizi ilk olarak Domaniç Gazetesi Facebook Sayfası Domaniç'te Futbol Canlı yayında açıklamıştık. Halkımızdan ve sporseverlerden çok olumlu tepkiler geldi. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme gerçekleştirdik daha sonra Bursa ASKF ve Kütahya ASKF ile görüşmelerimiz oldu. Bayan futbol takımı için gerekli olan ve atılması gereken adımları resmi anlamda atmış bulunmaktayız. İnşallah en kısa zamanda bu oluşumun temellerini atacağız. İlk önce prosedür gereği alt yaş kategorilerinde bir takım ile başlamamız gerekiyor. İkinci yılımızda ise 3. ligde mücadele edebiliyoruz. Bizim amacımız Domaniçspor olarak gençlerimizi spora teşvik etmek, sosyalleşme adına bir ortam oluşturmak, gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak ve bunun yanında Domaniç'e bir heyecan getirmek. Domaniçlilerden bu projeye destek ve katkı sağlamalarını bekliyoruz. Futbol oynamak isteyen bayan futbolseverlerinde Domaniçspor ile temasa geçmelerini bekliyoruz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit