Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar; Domaniç Orman İşletme Müdürlüğünde tüm personelin katılımı ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Tüm personelin katıldığı ve Domaniç Hisar İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Bölge Müdürü Birol Dündar kendini tanıttı ve çalışma prensipleri hakkında bilgiler verdi.

EKİP RUHUNUN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Ekip ruhunun ve ortak hedefler için el birliği ile çalışmanın önemi üzerinde duran Bölge Müdürü Dündar, personel ile sohbet ederek, isteklerini dinledi ve verimli bir yıl olması temennisi ile çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Daha sonra Domaniç Orman İşletme Müdürlüğüne geçen Bölge Müdürü Dündar, burada Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, Domaniç Orman İşletme Müdürü Ekrem Oruç, İşletme Müdür Yardımcısı ve Orman İşletme Şefleri ile bir araya geldi.

UZUN VE KISA VADEDE YAPILACAK İŞLER BELİRLENDİ

Yapılan toplantıda uzun ve kısa vadeli olarak yapılacak çalışmalar belirlendi ve tüm birimlerin başarı için el birliği ile çalışmasının önemi üzerinde duruldu.
Görüş ve düşünceleri de alan Bölge Müdürü Birol Dündar, tüm ekibe başarılar dileyerek, Domaniç Orman İşletme Müdürlüğünden ayrıldı.

Editör: Serdar Yiğit