Yaklaşık 11 yıldır Atletik Fizik Kategorisinde vücut geliştiren Domaniçli Rahmi Türk, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Domaniç'in adını buralarda duyurmak istediğini söyleyen Türk'e, destek Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'ten geldi.

https://youtu.be/nGru76YlPw4

Başka illerden sponsorluk teklifi alan Türk, sponsorluk desteğini Domaniç'ten almak istediğini ve Domaniç'in adını duyurmak istediğini söyledi.

Buna sessiz kalmayan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'te, “Domaniç'imizin adını duyurmak istiyorum” diyen Rahmi Türk'ün sonuna kadar yanında olduklarını söyledi.

DOMANİÇ'İN ADINI DUYURMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Yaklaşık 11 yıldır fitness vücut geliştirme branşıyla ilgilendiğini söyleyen Rahmi Türk, “ Domaniçliyim , Domaniç'in çocuğuyum. Bu sene ilk defa profesyonel bir karar aldım ve 9 Martta yapılacak olan Türkiye fitness vücut geliştirme şampiyonasına ayrıca Avrupa Milli Takım seçmelerine katılmaya karar verdim. Bu süreçte Domaniç'in çocuğu olarak ve bunun bilincinde olan Sayın Başkanımız desteklerini bana her zaman hissettirdi. İnşallah bu branşta, bu spor dalında Domaniç'imizin adını duyurmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN PODYUMA ÇIKACAĞIM

Türk, “Kendimi iyi hissediyorum, iyi hazırlandığımı düşünüyorum. Yani şampiyonluk için o podyuma çıkacağım. İlçemizin sporu ve sporcuyu desteklediğini biliyorum. En başta Başkanımız her zaman arkamda olduğunu hissettirdi. Eğer ilçemizde böyle kişileri desteklerlerse memnun olur ve desteklerini her daim beklerim. 9 Martta Türkiye Şampiyonasında Domaniç'imizin adını duyuracağım inşallah” diye konuştu.

GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR DESTEKLEYECEĞİZ

Fitness vücut geliştirme branşına kendini adayan ve kendi cabalarıyla milli takım seviyesine kadar gelen Rahmi Türk ile görüşünce sevindiğini ve gururlandığını belirten Belediye Başkan Sahvet Ertürk, “ Domaniç'in adını sadece tarih ve turizmde değil spor alanında da duyuracağız. Bende bütçemizin gücü yettiği kadar desteklemeye çalışacağım. Vatandaşlarımızın destekleyeceğine inanıyorum. Milli takıma giden bu yolda, Domaniç'imizim adını dünya şampiyonluğunda duyuracağına inanıyorum” diye belirtti.

DOMANİÇ'TEN DE KENDİSİNE DESTEK GELMESİNİ DİLİYORUM

Ellerinden gelen desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini bildiren Başkan Ertürk, “Başka ilde yaşayan burada teklifler olmasına rağmen ama Domaniç ruhunu kendinde taşıyarak Domaniç adına podyumlara çıkmak istiyorum demesi büyük bir özveridir. Bizde bu arkadaşımızın bu jestine duyarsız kalmadık. Sadece bizim değil tüm Domaniç'imizin maddi gücü iyi olan arkadaşlarımızın da kendilerine destek olmasını canı gönülden diliyorum. Allah yar ve yardımcı olsun” dedi.

Editör: Serdar Yiğit