Domaniç 1. Amatörde mücadele eden Domaniçspor yapılan olağan genel kurulda Sait Uysal yeniden başkanlığa seçildi.

Domaniçspor'un olağan kongresi, Argun Park Çadır Kafede üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren Uysal, oy birliğiyle yeniden başkanlığa getirildi.

Kongrede Divan Teşekkülü için verilen önergenin kabulü ile birlikte divan başkanlığına Yahya Türk, katip üyeliğine ise Nadir Kara ve Erdoğan Arıkan'dan oluşan Divan göreve başladı.

Kongre duyurusunda da belirtildiği gibi sırası ile maddelere geçilirken önce Saygı Duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı söylendi.
Diğer maddelerin geçilmesi ile dilek ve temenniler kısmında söz alanlar oldu. Burada, Domaniçspor için birlikte hareket edilmesi gerektiği ve herkesin ilçe takımı için elini taşın altına koyması gerektiği konuşuldu.

Yeniden seçilen Başkan Sait Uysal gazetemize yaptığı özel açıklamada, “1975 yılında kurulan Domaniç Spor Kulübünün de bu güne kadar başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri geldi geçti, her gelen yönetim bir şeyler yapmaya çalışmıştır. Bu güne kadar kulübümüzde görev almış tüm yöneticileri içten kutlarız. Ben Sait Uysal ve yönetim kurulumuz 2019 yılının Aralık ayında yönetime geldik o günden bu güne Domaniç Sporun gelişmesi için mücadele ettik. 06 Şubat 2022 tarihinde yeniden genç arkadaşlarla yönetime getirildik. Domaniç Sporun gelişmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Domaniçspor olarak tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Yeni yönetim kurulu ise şu şekilde; Asil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Uysal 2. Nadir Kara 3.Mustafa Topuz 4.Tevfik Kocaağa 5.Bayram Bozkurt 6.Zeki Sarı 7.Yalçin Yaldız 8.Yalçın Usta 9.Şerif Yılmaz. Asil Denetleme Kurulu Başkanı Muazzam Şeker. Denetleme Kurulu Üyesi Nuri Uysal Ve Sabri Dinç. Üst Kurulu: 1. Muazzam Şeker 2. Sait Uysal 3. Nadir Kara.

Editör: Serdar Yiğit