Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için garantili istihdam ve maddi duruma bakılmaksızın burs protokolü veren Saye Home Concept, derece yapan öğrencileri İstanbul Mobilya Fuarını gezdirdi.

Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin iş hayatına henüz eğitimlerinin başındayken adım atmasını sağlayan Saye Home Concept Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Karatay ve yöneticileri bu kez de öğrencileri fuara götürdü.

Saye Home Concept yetkililerinden Sercan Ergün ile İstanbul Mobilya Fuarını gezen öğrenciler sektöre ait yeni tasarımları ve mevcut modelleri inceledi.

BU OKULU SEÇENE KOŞULSUZ BURS VE İŞ GARANTİSİ

Domaniç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Saye Home Mobilya arasında Eylülde imzalanan protokol kapsamında Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya bölümü öğrencileri maddi duruma bakılmaksızın 5 yıllık burs ve iş garantisi imkanına kavuşmuştu.

Yine 5 yıllık “Okul-Sanayi İşbirliği Kütahya Modeli” protokolü kapsamında, başarı gösteren öğrenciler teknik geziler, fuar gezileri gibi etkinlikler faydalanacağı ve sosyal faaliyetler kapsamında öğrencilerle halı saha maçları, piknik ve geziler düzenleneceği aktarılmıştı. Ayrıca, 11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrencilerin 3 aylık yaz tatil dönemini değerlendirmeleri açısından firma bünyesinde SGK’lı olarak iş imkânı da sağlanacak.

Editör: Serdar Yiğit