Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek’ in öncülüğünde Domaniç Ortaokuluna hayırsever iş adamları desteği ile geçtiğimiz günlerde FeTeMM sınıfı kazandırıldı. Şimdi ise Çukurca Belediyesi FeTeMM sınıfı için hazırlıklara başladı.

FeTeMM sınıfı eğitimi ile yetişecek öğrenciler ülkenin geleceği, kalkınması ve ekonomik açıdan yükselmesi için önemlidir.

Ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak geleceğin bilim adamlarını, mühendislerini yetiştirmek ve bilime dayalı teknolojik yenilikler üretebilmeleri için öğrencilere bilim ve teknoloji okuryazarlığı kazandırılması için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Emin Taşgın’ a çalıştığı firma Tekfen Vakfı’ ndan destek geldi.

Kısa zamanda sınıf oluşturulması için Okul Yönetimi ile Firma arasında görüşmeler başladı.

Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, "Okulumuza, Öğretmenlerimize ve Öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diler, desteklerini esirgemeyen Tekfen Camiasına şükranlarımızı sunarız.FeTeMM eğitiminin temel amacı, fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik disiplinleri arasında ilişki kurarak öğrenmenin bütüncül bir yaklaşım ile gerçekleştirilmesini sağlamaktır" dedi.

Editör: Serdar Yiğit