Saruhanlarspor uzun aradan sonra sahalara geri dönüyor. Kütahya Saruhanlar Gençlik ve Spor Kulübü ilçemizi artık Bursa Amatörde temsil edecek.

Saruhanlar Gençlik ve Spor Kulübünden gazetemize yapılan yazılı basın açıklamasında, " Uzun bir maratonun ardından büyük hedefleri hayalinde barındırdığımız Bursa amatör spor kulüpleri arasına Kütahya Saruhanlar Gençlık ve Spor Kulübü olarak adımızı yazdırmış bulunmaktayız. Bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve bu oluşumun içinden bir an olsun ayrılmayacak olan genç arkadaşlarımıza teşekkür ederiz " ifadelerine yer verildi.

Saruhanlar Gençlik ve Spor Kulübü misyonunu ise şöyle açıkladı; " Adil rekabetçi, her branşta üstünlük sağlamayı hedefleyen örnek bir yapı oluşturarak 'yarışmacı sporcu' ruha sahip sporcular yetiştirmektir. Sporcularımızın fiziksel, ruhsal ve entelektüel becerilerini keşfedip geliştirirken, sınırlarını belirlemeye ve belirlediği sınırları aşma yolunda beceriler kazandırmaya teşvik etmektir"
Vizyon olarak ise, " Tüzüğümüzün birinci maddesinde belirtildiği gibi gençlerimizi, kulübün tarihine yakışır, geçmiş başarılarını tekrar yaşatacak şekilde, coşkulu bir ruhla, etkin yetiştirme amacıyla çıktığımız yolda; kişisel gelişim ve takım çalışmalarını sürdürülebilir bir mükemmellikle gerçekleştirmektir" denildi.

Takımın yönetimi ise Umut Metin, Hasan Akar, Hüseyin Özer, İsmail Kara, Hüseyin Gümüş, Ali Ersen, Hüseyin Korkut, Haydar Akar ve Ahmet Birol'dan oluşuyor.

Editör: Serdar Yiğit