İlçe esnaflarından Ergün Turizmin sahibi Ceyhun Ergün, 5 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak olan Domaniç Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gazetemiz aracılığıyla adaylığını duyuran Ceyhun Ergün yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Değerli meslektaşlarım, 5 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Domaniç esnaf odalarında yapılacak seçimli şoförler odasına başkan adayıyım. Beni hepiniz yakinen tanıyorsunuz. Aday olmamı gerektiren durum ise sizlere daha iyi hizmet sunma ve sorunlarınızla birebir ilgilenmek olduğunu buradan duyuruyorum. Değerli meslektaşlarım sizlerin yol, yakıt, konaklama ve yetki belgelerinizle olan sorunlarınızı çok iyi biliyorum ve çözüm için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Oda faaliyetlerini, siz değerli meslektaşlarıma daha açık, bilgi alma ve verme konusunda bilgilendireceğim. Yakın ilçe odalarıyla sürekli yakın temasta olup, onlardan faydalanmamızı sağlayacağız. Araç arıza ve çekici ihtiyacında referans olacağız. Bu bağlamda ileriki günlerde yönetim kurulu arkadaşlarımı sizlere takdim edeceğim. Kongremiz tüm meslektaşlarımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ergün, açıklamasını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ekonomik yaşamın faaliyet ve canlılığı, ancak ulaşım araçlarının, yolların, trenlerin, limanların durumu ve derecesiyle orantılıdır’ sözüyle noktaladı.

Editör: Serdar Yiğit