CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, mecliste söz alarak Tavşanlı – Domaniç ve İnegöl – Domaniç yolunu gündeme taşıdı. Onlarca yıl olmasına rağmen bu yolların hala yapılmadığına dikkat çeken Kasap, “Bu sene eğer siz yapmazsanız seçimden sonra ilk fırsatta bu yolları biz yapacağız” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda söz alan CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Domaniç yolu ve diğer bağlantı yolları ile insanların mağdur edildiğini belirtti.

ON YILLARDIR YAPILAMADI

CHP'li Vekil Kasap, “Seçim bölgem, Tavşanlı-Domaniç-Bursa yolu, Hisarcık-Gediz yolu ve Simav-Sındırgı yolu on yıllardır yapılamadı. Kestel, Köpenez, Şaphane, Eydemir, Allıören yolları da çamur deryası! Şeyhler-Karbasan yolu da aynı kaderi yaşıyor. Şiddetli yağışlı birçok köy yolu kapanıyor. Köylüler mahsur kalıyor” dedi.

SİZ YAPMAZSANIZ BİZ YAPACAĞIZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ile Kütahya İl Özel İdaresini tekrar uyardıklarını bildiren Kasap, “Kütahya'yı daha fazla mağdur etmeyin. Bu yolları yapın. Bu sene eğer siz yapmazsanız seçimden sonra ilk fırsatta bu yolları biz yapacağız” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit