Dünyaca ünlü Brezilya’lı futbolcu Roberto Carlos, Instagram hesabından ‘EBuy UK’ organizasyonu olan ‘Dream Transfer’ yarışmasına 5 Euro bedelle katılım karşılığında kurayla belirlenecek bir amatör kulüpte maça çıkacağını açıklaması üzerine Sarıot’lu futbolseverler futbolcunun sosyal medya hesabını adeta ambargo altına aldılar. Yaptıkları yorumlar ve gönderdikleri özel mesajlara ünlü futbolcunun dönüş yapıp yapmayacağı merak konusu olsa da bu girişim bile Sarıot’lu futbolseverlerin ‘Sivas’a giden Domaniç’e niye gelmesin’ yorumlarıyla renkli kişiliklerini ortaya koymuştur.

Sarıot’lular yorumlarında ve mesajlarında; Ebe Çamlığı’ndan başlayıp, Hayme Ana’ya kadar Domaniç’in tarihi yerlerinden ve organizasyonlarından bahsedip, Ilıcaksu, Domaniç Dağı gibi yerleri gezdireceklerini taahhüt etmişler ve Domaniç’in tanınan simalarına da yorumlarında farklı ve eğlenceli bir üslupla değinmişlerdir.

Konuyla ilgili Sarıot Spor taraftar grubu olan BÖRÜ grubunun lideri Ramazan Alper Yaman, kendisinin hayatının futbolun içinde geçtiğini ve futbolun güzelliklerini yaşayıp yaşatmaya çalıştıklarını dile getirmiş, futbolun bu tür aksiyonlarla renklendiğini düşündüğünü söylemiştir. Ayrıca Yaman, sadece Roberto Carlos özelinde değil, imkan tanınırsa Türk Futbolu’nun duayenlerine Domaniç’te gösteri maçı yaptırma gibi bir hayâllerinin olduğunu da dile getirmiş, ‘Keşke Roberto Carlos gelse Brezilya’ya kadar gider, Domaniç’e getirir, bir de bırakmaya giderim’ diyerek yüzlerde tebessüm oluşmasına sebep olmuştur.

İlçemiz takımlarından Sarıot Spor’a ve diğer tüm takımlara başarılar dileyerek, hakedenin kazandığı bir lig olmasını temenni eden Ramazan Alper Yaman ve Börü grubuna hayallerini gerçekleştirmede başarılar dileriz.

Haber Sabri Köse

Editör: Serdar Yiğit