Kütahya'nın Emet ilçesinden olan ünlü Sosyal Medya Fenomeni Sanem Benli, Domaniç'te Lise öğrencileri ile bir araya geldi.

Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programda, Domaniçli lise öğrencileri ile Sosyal Medya Fenomeni Sanem Benli, buluşturuldu.

Sanem Benli, hayat hikâyesi ile anlatmaya başladığı programda, Sosyal Medyada ünlü olduğu başarı hikayesini ve yaşadığı sorunları dile getirerek öğrencilere abla nasihatlarında bulundu.

Okul ve kariyer hayatını kah Kütahya şivesi kah düzgün Türkçesi ile anlatan Sanem Benli salonu dolduran kalabalığı bir taraftan güldürürken diğer taraftan da düşündürdü.

Program sonunda Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk Sanem Benli'ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket taktim ettiler.

Sanem Benli Kimdir?

Kütahyalı olan Sanem Benli sosyal medya ve Youtube videolarıyla Kütahya ve Ege şivesiyle okuduğu tekerlemelerle çok konuşuluyor. Oyuncu Kerem Poyraz'ın eşi Sanem Benli, Kütahya'nın bir ilçesi olan Emet' lidir. 36 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni, 17 yaşına kadar Emet' de yaşayan Sanem Benli, 19 yıldır İstanbul'da yaşıyor. Eşiyle gittiği Bali tatilinde Luwak kahvesiyle birlikte sosyal medya fenomen liginin başladığını söyleyen Sanem Benli, orada Kütahya şivesiyle video çekmesiyle insanların beğenisini kazandığını ifade etti. Asıl ünlü olmasında annesinin etkisi olduğunu anlatan Sanem Benli, onun şivesiyle beslendiğini ve eşinin oyuncu olmasının da etkisiyle videoları çektiklerini belirtti. Genelde doğaçlama ve tek seferde çektikleri videoların çok beğenilmesinin sebebinin de bu olduğunu söylüyor.
Üniversite için İstanbul'da kaldığını ve Denizcilik Bölümü'nden mezun olduğunu açıklayan Sanem Benli, Beni Affet dizisiyle meşhur olan oyuncu eşi Kerem Poyraz'ın desteğini hissettiğini belirtiyor. Sanem Benli'nin gelecek planlarında ise eşiyle birlikte sahne almak var.

Editör: Serdar Yiğit