Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Ankara’da bir dizi ziyaretlere katıldı. Ziyaretleri kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici ile görüşme fırsatı buldu.

Geçtiğimiz hafta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya heyeti ve Belediye Başkanları ile bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, proje yatırım projeleri hakkında istek ve talepleri dile getirdi. Bakan Kurum, Başkan Ertürk’e Domaniç Belediyesine Çöp kamyonu ve maddi destekte bulundu.

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Geçtiğimiz hafta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ile birlikte Yatırım projelerimizi konuştuğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımız sonucunda istek ve taleplerimizi Bakanımıza ilettik ve sağ olsun Bakanımız bizi çok iyi karşılayıp bizi dinledi. Belediyemize, Çöp kamyonu ve maddi destekte bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç,a ve Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’a çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Serdar Yiğit