Muratlıspor Kulübü bu hafta içi Domaniç protokolünü ziyaret ederek forma hediye etti.

Muratlıspor Kulüp Başkanı Mehmet Gün, Başkan Yardımcısı Cumhur Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Karaduman Domaniç Kaymakamı Muahmmed Enes İpek'i ziyaret ederek el emeği ile hazırlanan isminin yazılı olduğu balta ve forma hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Muhammed Enes İpek, Muratlıspora güvencinin tam olduğunu söyledi.

Burada yöneticilerle konuşan İpek, Domaniç'te ki karşılaşmayı heyecan ile takip ettiğini ve takımın iyi oynadığını belirtti. Bir kaç eksik gideriltiken sonra daha iyi bir Muratlıspor olacağını ifade etti.

Muratlıspor'un aynı zamanda Domaniç'i de temsil ettiğini hatırlatan İpek, tüm maçları izlemeye çalışacağını dile getirdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'ü ziyaret eden Muratlıspor yönetimi takım formasını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, temsilcimiz Muratlıspor kulübünü, Cahit Özel Kütahya Süper Amatör Liginde başarılar diledi.

Son olarak ziyaret edilen Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, " Muratlıspor Kulüp Başkanı Mehmet Gün ve Başkan yardımcısı Cumhur Karakaya' nın nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve Cahit Özel Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Muratlıspor' a başarılar dilerim" diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit