Domaniç Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı tribün, soyunma odası, tuvalet, banyo ve mutfağının da içinde bulunduğu bina yapım ihalesinin ardından Domaniç Belediyesi ile firma arasında sözleşmeler imzalandı.

Domaniç Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı alanına planlanan tribün ve mutfak, duş, wc, soyunma odaları bina yapımı ihalesinin ardından ihaleyi kazanan Zey Sam İnşaat Ltd. Şti. Firma yetkilisi ile Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk sözleşmeleri imzaladı.

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Domaniç Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanı alanına planlanan planlanan tribün ve mutfak, duş, wc ve soyunma odaları yapımı sözleşmelerini imzaladık. Bilindiği üzere Er Meydanı sahamızda tribün her platformda sıkıntılar meydana geliyordu. Ayrıca, Sahanın binası sağlıksız koşullarda idi. Bu eksikliğimiz gördük ve Gençlik ve Spor Bakanımızın Kütahya ziyaretinde dile getirmiştik. Sağ olsun Bakanımız istek ve taleplerimizi dinledi. Projelerimize destek sözü verdi. Şimdi ise Tarihin en eski güreşlerinin yapıldığı Tarihi Ebe Hatun Çamlığı Er Meydanımızın eksikliklerini tamamlıyoruz. Firma ile sözleşmelerimizi imzaladık, 150 iş günü içerisinde teslimi yapılacak. Sayın Bakanımıza, Kütahya Valimize, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun. Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

SELMA YİĞİT

Editör: Serdar Yiğit