Karaköyspor Kulübü Başkanı Yaşar Vural, hakemin yanlış kararlarından dolayı maçta kötü olayların yaşamaması adına maçtan çekildiklerini söyledi.

Konuyla ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulunan Domaniç Karaköy Spor KulübüBaşkanı Yaşar Vural, spor'un belli kurallara ve tekniklere uyularak yapılan, bedensel gelişmeye yararlı, eğlenmek ve yarışmak amacı da bulunan sosyal aktivite olduğunun bilincinde olan bir futbol kulübü olduğunu belirtti.

ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ REDDEDEN BİR ANLAYIŞTAYIZ

Başkan Vural, “ 1970 yılında kurulan Kulübümüz sportif anlamda Domaniç futboluna katkı sağlamış, sporda şiddetin her türlüsünü reddeden bir anlayışla müsabakalarına çıkmış ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan vazgeçmesi için yıllardan beridir var gücüyle üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapmaya çalışmaktadır.

DOĞABİLECEK OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇTİK

21 Kasım 2021 Pazar günü oynadığımız Sarıot Spor-Karaköy Spor maçının ikinci yarısında skor 2-2 iken ve maçı kazanma ihtimalimiz varken, maçın hakeminin yanlış kararları neticesinde, maçta kötü olayların yaşamaması adına kulüp yönetimimiz takımımızı sahadan çekmiştir. Taraftarımız sahaya yabancı madde atmamış ve sahaya bir tek taraftarımız girmemiştir. Maçtan çekilmek ile doğabilecek olayların önüne geçtiğimizi düşünüyoruz. Bu olaya diğer takımlarımızın futbolcusundan tutunda, teknik heyeti ve taraftarları şahittir.

STADYUMDAN GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRILDIK

Maçtan sonra kulüp yöneticilerimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız ile birlikte güzel bir şekilde Domaniç İlçe stadyumundan ayrıldık.

KARA PROPAGANDANIN FARKINDAYIZ

Maç hakeminin Karaköy Spor yönetimi ve taraftarları tarafından darp edildiği iddialarını asla kabul etmiyoruz. Bu tür olayların Karaköy Spor kulübünü karalamaya yönelik kara propaganda olduğunun bilincinde ve farkındayız.

AYNI HAKEM İKİ MAÇA VEİLMESİ PROBLEM

Ayrıca aynı hakemin iki maça verilmesi olayı da başlı başına bir problem olup, hakemin Domaniç Spor ve Çukurca Spor maçının iptal edilmesine sebebiyet vermiştir. Kütahya ASKF Bu tür olayların önüne geçmelidir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit