Kaymakam Muhammed Enes İpek, köylere yapılan yatırımları yerinde inceledi.

İlk olarak Sarıot Köyü isale hattı yenileme çalışmalarını inceleyen Kaymakam İpek, Karaköy köy içi içme suyu, kanalizasyon şebekesi değiştirilmesi işini inceledi.

Daha sonra Güney köyünde yapılan yol onarımındaki çalışmalara baktıktan sonra suya kavuşan Aksu köyünü ziyaret etti.

SARIOT KÖYÜ ZİYARETİ

Kaymakam İpek, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce KÖYDES kapsamındaki ihalesi yapılan Sarıot Köyü isale hattı yenileme çalışmaları yerinde incelendi daha sonra vatandaşlarla kısa bir süre hasbihal etti.

KARAKÖY ZİYARETİ

Karaköy köy içi içme suyu, kanalizasyon şebekesi değiştirilmesi çalışmaları yerinde incelendi. Detaylı bir inceleme yapan Kaymakam Muhammed Enes İpek, çalışmalar hakkında müteahhit ve köy muhtarından bilgi aldı.

KARAKÖY İLKOKULUNA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ziyaretleri esnasında öğretmenler ve idareciler ile bir süre sohbet ederek okulun eğitim ve öğretim durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam İpek, okulda çeşitli incelemelerde bulundu.
Kaymakam İpek, okulun öğrencileriyle de bir araya gelerek gelecek ile ilgili planları hakkında bir süre sohbet etti.

GÜNEY KÖYÜ ZİYARETİ

Daha sonra Güney Köyüne geçen Kaymakam İpek, grup yolunda yapılan onarım ve genişletme çalışmaları yerinde incelendi.

AKSU KÖYÜNÜN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Aksu Köyü içme suyunun pompasının elektrik iletim hattı tamamlanarak, içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu. Burada Kaymakam Muhammed Enes İpek'e, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Kubilay Durmaz ve İlçe Özel İdare Müdürü Ramazan Çelikten eşlik etti. İncelemeler esnasında eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında Kaymakam Muhammed Enes İpek gerekli talimatları verdi.

Editör: Serdar Yiğit