Osman Korkmaz, hakemlik kariyerini noktalayarak, Çamlıcaspor'da forma giyerek futbol hayatına adım attı.

Aday Hakem olarak 2011 yılında hakemlik kariyerine başlayan Osman Korkmaz, 10 yılın ardından 2021 yılında hakemlik hayatını sonlandırdı.

HAKEMLİK GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY DEĞİL

Bu hafta oynan Sarıotspor, Çamlıcaspor karşılaşması öncesi gazetemize konuşan Osman Korkmaz, “ “Hakemlik göründüğü kadar kolay görünen bir meslek değildir, sahada görmüş olduğumuz hakemleri fiziksel yeterliliğe ulaşmak ve bu performanslarını üst seviyede tutmak amacıyla sürekli olarak ailelerinden ve sosyal hayatlarından feragat etmektedirler, hafta da en az 2-3 gün antrenman, 1 gün toplantının üzerine maçlar ve seyahatler eklenince hayatımızı ne kadar etkileyeceğini tahmin edebilirsiniz” dedi.

FUTBOL HAYATIMA AMATÖR OLARAK DEVAM ETME KARARI ALDIM

Korkmaz, “2011 yılında Polis Okulunda iken Aday Hakem olarak başlamış olduğum hakemlik kariyerimi Kırşehir-Eskişehir-Hakkâri illerinde hakemlik yaparak 2021 yılında noktaladım ve futbol hayatıma amatör olarak devam etmeye karar verdim. Yeni sezonun tüm sporculara hayırlı olmasını, kazasız, belasız ve sakatlıksız sezon geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit