Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83'üncü yılında tüm yurtta anıldı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Domaniç’te de saat 09.05'te hayat durdu ve vatandaşlar Ata'ya saygı duruşunda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü programı kapsamında, Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni yapıldı.

Kaymakam Muhammet Enes İpek, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Anıtı’na Çelenklerin sunulmasının ardından saat 09:05’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören bayrakların yarıya indirilmesi ile sona erdi.

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 83. yılında anma programı düzenlendi.

Hisar İlkokulu Konferans salonunda Çukurca Şehit Veli Selçuk Ortaokulu tarafından hazırlanan tarafından hazırlanan anma programı, Mustafa Kemal Atatürk’ü Görmek adlı Skeç, Atatürk Deyince adlı video gösterimi, Sarı Zeybek folklor gösterimi, Şiir dinletisi, Atatürk Çocukları adlı gösteri, Kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Programa Kaymakam Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Serdar Yiğit