Domaniç ilçe merkezinde faaliyet gösteren Levent Kırtasiye, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla “askıda kırtasiye" kampanyası başlattı.

Kırtasiyede alışveriş yapanların askıya bıraktığı kırtasiye ürünleri, çevredeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

"Askıda kırtasiye" kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin hem eğitimlerine hem de bütçelerine katkı sağlayan kırtasiye sahibi Levent Haliş, vatandaşların kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

İş yerine, “Bu işyerinde askıda kırtasiye uygulaması vardır, ihtiyaç sahibi çocuklarımız için bağışta bulunabilirsiniz” afişleri asan Haliş, okulları gezerek öğretmenlerle konuştuğunu ve ihtiyaç sahibi öğrencileri kendilerine yönlendirmelerini isteğini ifade etti.

Bir bağış kutusu hazırlayan Haliş, kutunun üzerine “ ‘ Okul İhtiyaçlarım için elimden tutar mısın?’ diyemez çocuk. Ama sen bu kırtasiyeden silgi, defter, kalem, çanta gibi ürünler alıp bağış kutusuna asabilirsin” yazdı.

Asıl amacının ihtiyaç sahibi çocukların eğitimlerine katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Haliş, “Yıllardır bu işi yapıyoruz, çok küçük bütçelerle okul ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalan çocuklarımız var. Biz de toplumsal duyarlılığı artırmak ve yardımlaşma duygusunu öne çıkarmak için askıda kırtasiye kampanyasını başlattık. Müşterilerimizden çok güzel dönüşler alıyoruz. Hiçbir çocuğun boynu bükük okula gitmesini istemiyoruz” dedi.

Kampanyanın devam ettiğini söyleyen Haliş, kampanyaya destek veren müşterilerine de teşekkür etti.

Editör: Serdar Yiğit