Muratlıspor Kulübü kurulduğu ilk yılda, önce şampiyon oldu daha sonra ise Domaniç'te bir ilki başararak Süper Amatör Ligine çıktı. Muratlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gün SAL öncesi, Kütahya'da Domaniç'i en iyi şekilde temsil etmek için hazırız açıklaması yaptı.

Muratlı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gün gazetemize yaptığı açıklamada, “Süper amatörde Domaniçi ve Domaniçlileri en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yeni bir külüp olmamıza rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ve tüm Domaniç halkımızı da tribünde desteklerini bekliyoruz. Transferlere devam ediyoruz. Güzel bir takım oluşturduk” diye konuştu.

Başkan Gün, sporseverlerin destekleriyle güçlü bir takım oluşturacaklarını belirterek, “ Küçük ilçelerde spor kulübü gerçekten çok zor ki biz bu işi köyden yürütmeye çalışıyoruz bu daha zor. Ama köyümüzden sağ olsun sporu sevenlerin yardımları ilçemizdeki esnafların destekleri İnegöl'deki Kütahyalı ve Domaniçli sporu seven iş adamlarımızın destekleriyle götürmeye çalışıyoruz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit