Ak Parti İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Volkan Çelik'ten 13 Ekim 2021 tarihli gazetemizin 7. sayfada yayınlanan 'Chp'li Engin Uysal, Akp ve Demokrasi' başlıklı yazıya dair karşı açıklama geldi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Volkan Çelik gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“ Adalet ve Kalkınma Partisi Tanıtım - Medya Birimi olarak, 13 Ekim 2021 tarihinde Domaniç Gazetesinin 7.sayfasında büyük punto ile 'CHP'li Engin Uysal, Akp ve Demokrasi' başlıklı yazıya dair açıklama metni sunmak zorunluluğumuz doğmuştur.

Partimiz ve parti ilçe başkanımız Sayın Ahmet Özoğul hakkında muhtar ve STK temsilcilerinin aranarak CHP toplantısına katılmalarına karşı tepki gösterildiği iddiasına ve üstü kapalı tehdit edildikleri hakkında gazete sayfasında CHP tarafından verilen basın açıklamasında ki gerçeğe aykırı metni kınıyoruz. Ak Parti ve ilçe örgütü olarak bizim 20 yılı aşkın bir süredir muhtarlarımızla ve sivil toplum kuruluşları ile yürütmüş olduğumuz görev ve etkinlikler ile, ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar yadsınamaz bir gerçektir. Sayın Cumhurbaşkanımız ile muhtarlarımız yıllardır birlikte çalışma içerisinde olup, Cumhurun sesini en çok dinleyen ve söz hakkı veren bir partili Cumhurbaşkanına sahip olmanın mutluluğu içerisindeyken, gazetede yayınlanan 'CHP'li Engin Uysal, Akp ve Demokrasi' başlıklı haberde karalama kampanyası yapılması, partililerimizi ve örgütümüzü ciddi biçimde üzmüştür. Seçimle gelen, hangi partili olursa olsun, muhalif olsun olmasın, her muhtarımızı her sivil toplum kuruluşu üyesini kucaklar, birlikte fikir alışverişinde bulunur ve birlikte çalışırız. Muhtarlarımızla sürekli diyalog halinde olmamız, yıllardır halktan ve sivil toplum örgütlerinden kopuk bir partinin sekreterince yapılan açıklamaları umursamadığımızı, gerçeğe aykırı beyanlara itirazlarımızın olduğunu, bu hakikate aykırılıkların çalışmalarımızı engelleyemeyeceğini kamu oyunun bilgilerini arz ederiz”

Editör: Serdar Yiğit