Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy gazetemize yazılı basın açıklamasında bulundu.

Başkan Yalçınsoy, ”Değerli Domaniçli Hemşerilerim, abilerim, ablalarım ve kardeşlerim, çok değerli sayın siyasi parti temsilcileri ve STK'lar.
Şehirlerin en önemli medeniyet göstergesi birlik beraberlik içinde yaşayabilme ve insana değer vererek orayı kalkındırmak için sorunlara ortak çözüm yolları arayıp çözüme kavuşturmaktır. Domaniç ilçemizi siyasi partilerin üzerinde görüyoruz. Bu nedenledir ki kısır siyasi çekişmelerden vazgeçilmeli ve ilçemize yeteri kadar zarar verilmemeli kanaatindeyiz. Bilindiği üzere ilçemiz son 10 yılda inanılmaz göç verdi, yani köylerimizde ve merkezde neredeyse nüfusun %30 u ilçemizi terk etti. Nüfusumuzu tekrar eski haline getirmek ilçemizdeki iş potansiyelini artırmak için gelen ve bundan sonrada gelecek olan yatırımcılara karşı tüm siyasi partiler ve STK lar bir beraber hareket etmeli, rant, çıkar, menfaat ilişkilerini bir kenara bırakıp ortak hareket etmeliyiz. Eğer alışılmışlıkların dışına çıkıp radikal kararlar almazsak elimizde kalan mevcut değerleri de kaybedeceğiz. Bu nedenledir ki ilçemizdeki tüm siyasi parti temsilcilerini bir masa etrafında toplanmaya, çıkar, menfaat, kin, nefret duygularını bir kenara bırakarak ortak bir diyalog ve anlayışla sorunları birlikte çözmeye davet ediyorum.

Siyasi kaygılar ve menfaatler derdimiz değil, derdimiz Domaniçimizin geleceği olmalı. Biz bunun niçin siyasetteyiz ve bunun için mücadele veriyoruz.

Artık yeter ilçemiz küçüldükçe küçüldü, gelin birlikte hareket edip iyi olan şeylerin hep birlikte yanında olalım, ilçemize zaran veren ya da verecek ne varsa da hep birlikte karşısında dimdik duralım.

Unutulmamalıdır ki kimse kimseye küçümsememeli ve tepeden bakmamalıdır. Makamlar gelir geçer , koltuklarda kimseye kalmaz o yüzden birbirimizi kırmanın hakaret etmenin kimseye faydası olmayacağı gibi ilçemize daha fazla zarar getireceği kaçınılmazdır.

Biz Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığı olarak Domaniçimizin faydasına ne varsa yanında olacağımızı, olumsuz ne varsa da karşısında dimdik duracağımızı buradan apaçık söylüyoruz. Karşılıklı ortak diyalog anlayış ve hoşgörü birlik beraberliğimizi sağlayacak, akabinde gelen birlik beraberlik ise kaybettiklerimi tekrar geri kazandıracaktır. Gelin geçmişte yapılan hatalarda, kaybedilen değerlerde takılı kalmayıp geleceğe Domaniçimiz için hep birlikte kafa yoralım. Derdimiz menfaat ve çıkarlar değil derdimiz Domaniçimizin çocuklarımızın geleceğidir. Saygılarımı Sunarım” dedi.

Editör: Serdar Yiğit