Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu tercih ederek, Domaniç'e gelen öğrenciler Domaniç'i ve insanlarını çok sevdi.

İlçeye yerleştikten sonra, Domaniç'i tanımak için ilçemizin tarihi ve tursitlik alanlarını gezen Edanur, Rümeysa Fatma, Zehra ve Kevser gazetemize açıklamada bulundu.

Bankacılık ve sigortacılık bölümünü seçen Edanur, Domaniç'i tercih ettiğinde hiç yabancılık çekmediğini çünkü dedelerinin yıllar önce buralardan göç etiğini söyledi.
Yine Bankacılık ve sigortacılık bölümünü tercih eden Rümeysa Fatma, Domaniç'ten mezun olan bir arkadaşının tavsiyesi ile Domaniç'i seçtiğini ifade etti. Arkadaşının Domaniç'in insanlarının çok sıcak kanlı insanlar olduğunu anlatınca burayı seçtiğini ve memnun olduğunu dile getirdi.

Yine aynı bölümden olan Zehra memleketinde insanların sert olduğunu burada ise tam tersi cana yakın insanların olduğundan bahsetti. Genel olarak Domaniç'i doğasını, sakinliğini de çok beğendiklerini söyleyen 4 arkadaş burada olmaktan çok mutlu olduklarını söylediler.

Editör: Serdar Yiğit