İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz tarafından Kütahya İl Özel İdaresi toplantı salonuna Mustafa Şimşek'in ismi verildi.

İlçemizin sevilen siyasetçisi Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şimşek 30 Ağustos 2021 tarihinde hayata gözlerini yummuştu. Bir süre hastalığı nedeniyle tedavi gören Mustafa Şimşek'in vefat haberi tüm ilçeyi yasa boğmuştu.

Kütahya'nın sevilen siyasetçilerinden olan Şimşek'i, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz unutmadı.

Kütahya İl Özel İdaresi toplantı salonuna Mustafa Şimşek'in ismi verildi ve hayatını anlatan bir cam pano asıldı.

Asılan pano da, “1951 yılında Domaniç Durabey köyünde doğdu. İlköğrenimini Durabey köyü ilkokulunda tamamladı. Uzun yıllar nakliyecilik yaptı. Domaniç Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Domaniç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı ve Domaniç Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Mustafa Şimşek 2006 yılında Domaniç Ak Parti İlçe Başkanı seçilerek, bu görevi 8 yıl sürdürdükten sonra, 2014 ve 2019 yıllarında yapılan Mahalli İdareler Genel seçimleri sonucunda Domaniç ilçesi Adalet ve Kalkınma Partisinden Kütahya İl Genel Meclis Üyesi seçilmiş olup görevine devam etmekte iken 30 Ağustos 2021 tarihinde vefat etmiştir” denildi.

Torunu Mustafa Şimşek'te, “Dedem Mustafa Şimşek'in hatırasını yaşatmak için Kütahya İl Özel İdaresi toplantı salonuna ismi verildi.Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Sayın Musa Yılmaz'a düşünceleri için teşekkür ederim” dedi.

Editör: Serdar Yiğit