Domaniç Karaköy Spor'da 2021-2022 Amatör futbol sezonu hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Domaniç Karaköy Spor başkanı Yaşar VURAL "Bizlerin yarım kalan bir hikayesi var" diyerek Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Vural Gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle2021-2022 Amatör futbol sezonu Türk ve Domaniç futboluna hayırlı olsun. Her ne olursa olsun centilmenlik ve sportif anlamda gençlerimizi kazanalım. Malumunuz Amatör spor dalları Türkiye’de çok zor bir klasman. Maddi imkanlar, sporu ve sporcuyu doğal olarak da kulüplerin yönetimlerini zorlamakta. Bunun için tüm takımlarımıza, kırmadan, dökmeden centilmence bir sezon geçirmelerini ve başarılar diliyorum”

Vural açıklamalarına şöyle devam etti, “ Domaniç’te bulunan amatör kulüplerin sahiplenilmemesinden yakınarak, Tavşanlı kulüplerinin ekonomik bazda bizlerden daha güçlü ve hazırlıklı” olduklarını dile getiren Vural, “Karaköy Spor, Domaniç’te bu zamana kadar kurulmuş köklü kulüplerden birisi. Karaköy Spor 1973 yılından beri Domaniç'in spor hayatına çok büyük katkılar vermiş bir kulüptür. Köyümüz gençlerinin, çocuklarının zihinsel ve fiziksel yönden sağlıklı yetiştirilmesi, birlik-beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirilmesi adına faaliyetlerine devam etmektedir. Bizler ve diğer kulüplerimiz ekonomik anlamda güçlü bir kulübe sahip olursak, Domaniç futbolunu daha iyi yerlere taşırız” diye ekledi.

“ Bu sene takımımıza kendi gençlerimizin yanı sıra 5-6 futbolcu takviyesi yaparak lige hazırlandık. Seyir zevki yüksek maçlar bizleri bekliyor” diyen Vural, “Tekrardan tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Kazanan Türk ve Domaniç futbolu olur inşallah” diyerek, hedeflerinin bir üst ligde Domaniç’i en iyi şekilde temsil etmek olduklarını dile getirdi.

Editör: Serdar Yiğit