Çukurca Beldesi Spor 2021 - 2022 transfer çalışmaları kapsamında Emirhan Demiröz'ü de kadrosuna kattı.

Çukurca Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şeker transfer çalışmaları kapsamında ilçenin gözde futbolcularından Emirhan Demiröz'ü kadrosuna kattıklarını duyurdu.

Ahmet Şeker gazetemize yaptığı açıklamasında, " Sezon öncesi kadromuzu en iyi şekilde genişletmeye ve güçlendirmek adına transferlerimize başladık. Yeni sezon bütün takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Tüm takımlara şimdiden başarılar diyorum" dedi.

İLK ANTRENMANA KENDİ SAHALARINA ÇIKTILAR

Çukurca Belediye Spor Kulübü Çukurca Belediyesi Başkanlığı tarafından Spor Toto Teşkilatına yaptırdığı Kapalı Sentetik Halı Sahada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve taktiksel çalışmalar yaptı.

Kulüp Başkanı Ahmet Şeker “ Çalışmalarımızı Domaniç Spor Tesislerinde ve Beldemizde yapımı tamamlanan sentetik çim halı saha da devam ediyoruz. Tesisimiz çok güzel oldu, tesisin beldemize kazandırılmasında büyük katkısı olan başta belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Artık antrenmanların büyük çoğunluğunu burada yapacağız” diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit