Ağustos ayında kurulan Sarıot Gençlik ve Spor Kulübü 2021/2022 sezonuna hazır.

Uzun bir aradan sonra köyde herkesin büyük bir özlemle beklediği Sarıot Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Özellikle gençler arasında sporu sevdirme ve yaygınlaştırma düşüncesiyle kurulan spor kulübü, bu konudaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Bu sezon içerisinde Domaniç Liginde mücadele verecek olan futbol takımı için çalışmalar devam ediyor. Yeni sezonda başarılı mücadelelere imza atmak için özverili bir çalışma sürdürdüklerini ve kulüp bünyesinde yeni oluşturdukları futbol takımının büyük bir istekle hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kurucu Başkan Cavit Kocaer, “Kütahya Termik sosyal tesislerinde kura çekimi gerçekleştirdik. kura çekiminin kulübümüze hayırlı, uğurlu olmasını temenni eder tüm takımlara başarılar dileriz. Domaniç'te birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde güzel bir sezon geçirmeyi istiyoruz” dedi.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Geçtiğimiz haftalarda ilk toplantısını gerçekleştiren Sarıot Gençlik ve Spor Kulübü yeni transferleriyle bir araya geldi.

Burada konuşma yapan Kulüp Başkanı Cavit Kocaer, “Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların tanıştığı, fikir alışverişlerinde bulunduğu toplantı her yönüyle kulübümüze katkı sağlamıştır, yeni transferlerle birlikte toplantılar devam edecek ve lig öncesi antrenmanlara kısa sürede başlanacaktır, planlamalarımızda sapma yoktur, inşallah başarılı olacağız” dedi.
SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

Kulübün kamp antrenman ürünleri anlaşması ise Gören Nakliyat sahibi Bahri Gören sponsorluğunda Lotto ile yapıldı.

Editör: Serdar Yiğit