Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, tüm muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakamlık toplantı salonunda 10'ar kişilik gruplar halinde 3 ayrı toplantı düzenleyen Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantı öncesi konuşma yapan Kaymakam Muhammed Enes İpek, vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturabilme amacıyla bu toplantıyı çok önemsediğini belirtti.

İlçe Jandarma Komutanı Kubilay Durmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Ramazan Çelikten, İl Genel Meclis Üyeleri Hüsamettin Doğan ve Mehmet Arif Varol'unda bulunduğu toplantıda konuşan Kaymakam İpek, "Köy, Mahalle muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemli. İnşallah sizlerin de katılımıyla verimli bir toplantı olacağına inanıyorum'' dedi.

Toplantıya, Aksu , Bükerler , Cumhuriyet , Çakıl , Domurköy , Durabey , Erikli , Fındıcak , Ilıcaksu , Küçükler , Muratlı , Osmanlı , Safa , Seydikuzu, Berçin, Çamlıca, Çokköy, Fıranlar, Kozluca, Küçükköy, Ortaca, Sarıot, Tıraz, Yeşilköy, Böçen, Çarşamba, Güney, Karaköy, Karamanlar, Kırık, Kozcağız, Muhacirlar, Saruhanlar ve Soğucak Köyü muhtarları katıldı.

Editör: Serdar Yiğit