Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Aydın, Domaniç Orman İşletme Müdürlüğüne alınan geçici işçilerle ilgili gazetemize yazılı basın açıklamasında bulundu.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğüne işçi alımında torpil yapıldığına dair söylentilerle ilgili, MHP Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın gazetemize yazılı basın açıklamasında bulundu.

Başkan Aydın, “ Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Domaniç Orman İşletme Müdürlüğüne geçici işçi alımı yapıldı. Alımlarla ilgili çıkan söylentiler üzerine bir basın açıklaması yapma ihtiyacı duyduk. Partimizin yapılan işçi alımlarıyla ilgili uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Elinde belge ve kanıt olmadan partimizin adını bu torpil iddialarını içine dahil etmek kimsenin hakkı da, haddi de değildir. Ayrıca yapılan işçi alımında kendisine haksızlık yapıldığını ıspatlayan, delili olan varsa o kişilere de MHP olarak yardımcı olmaya hazırız. Buradan kamuoyuna bu konun takipçisi olacağımızı duyurmak istiyoruz. İşe giren de, giremeyende bizim evlatlarımızdır. Kamu vicdanını rahatlatmak adına atılacak her adımda varız”
ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit