Çukurca Belediyesi Başkanlığı tarafından Spor Toto Teşkilatına yaptırılan Kapalı Sentetik Halı Sahasının açılışı maçı Domaniç protokolü tarafından yapıldı.

https://youtu.be/9Poc5KR-EGY

Sahada ilk maçın başlangıç vuruşunu Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek yaptı.

Açılış maçına Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, İlçe Jandarma Komutanı Kubilay Durmaz, İlçe Emniyet Amiri Serhat Akar, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, CHP İlçe Başkanı Murat Sert, Domaniç Belediye Başkanı Yardımcısı Şuayip Çakır, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan, Domaniç Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Numan Köksal, Çukurca Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şeker, Mali Müşavir Selçuk Yardımcı, İlçe Esnaflarından Yılmaz Aydın ve Ceyhun Ergün ile İlçe Kaymakamlığından Zeki Aslan ve Ramazan Kaptan katıldı.

Oynan maçın ardından konuşan Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, “Çukurca Belediyesi Başkanlığı tarafından Spor Toto Teşkilatımızın yaptırdığı Beldemiz Çukurca’ da yapımı tamamlanan Kapalı Sentetik Halı Saha hizmete açıldı. Yapılan bu tesis Beldemizde var olan büyük bir eksikliği gidermiştir. Gençlerimiz daha önce Domaniç merkeze halı saha maçı için gidiyorlardı. Ancak şimdi istedikleri zaman glip bu tesisimizde sosyal faaliyetlerini yapabilecekler. Tesisin yapımında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Kapalı Halı Saha Beldemize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Serdar Yiğit