Uzun süredir çeşitli rahatsızlıklarla ve son olarak COVİD-19 hastalığı ile mücadele eden Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şimşek hayatını kaybetti.

Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şimşek vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

İpek paylaşımında, " İlçemizin duayeni, Mesai arkadaşımız, ağabeyimiz, kıymetli Meclis Üyemiz Mustafa Şimşek'i kaybettik.. Çok üzgünüz.. Başta ailesinin, sevenlerinin, ilçemizin başı sağolsun.. Mevlam rahmet eylesin.." ifadelerini kullandı.

İlk ve orta tahsilini Kütahya’da tamamlayan, Ak Parti Domaniç İlçe Başkanlığı görevinde bulunan, 2009 yılından beridir İl Genel Meclis Üyeliği yapan, evli ve 3 çocuk babası Şimşek, koronavirüse bağlı rahatsızlığı nedeniyle bugün hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi gören Mustafa Şimşek, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve entübe olmuştu. İlçemizin sevilen siyasetçisi Mustafa Şimşek tedavi gördüğü KSBÜ Evliya Çelebi Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

Cenazesi, 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 12.00'de Durabey köyü kabristanlığında defnedilecek.

Vefat haberi tüm ilçeyi yasa boğdu.

Editör: Serdar Yiğit