Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) derece yapan Domaniçli Sait Metehan Yiğit başarının sırrını açıkladı.

Gaziantep’te yaşayan Domaniç'in Muratlı köyünden olan Sait Metehan Yiğit, Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS'de derece yaptı.

Yiğit, 2 milyon 416 bin 974 adayın katıldığı YKS'de TYT sınavı Türkiye 195.si, AYT sınavı sayısal bölüm Türkiye 651.sı oldu.
Gazetemizle başarının sırrını paylaşan Sait Metehan Yiğit, " Lisenin ilk yıllarında normal tempoda çalıştım. Özellikle son sınıfı iyi değerlendirdim ve yoğun bir çalışma dönemi geçirdim. Öncelikle eksik olduğum konulara göre bir çalışma programım oldu. Bu arada aralıksız çalışmak yerine haftanın bir gününü dinlenerek geçirdim. Bu bana dinlenme ve haftaya daha motive başlama fırsatı verdi. Belirli dönemlerde çalışma isteğimde azalmalar olsa da son ana kadar planlı bir şekilde çalışmaya devam ettim" dedi.

Domaniç Gazetesi ailesi olarak ilçemizi gururlandıran, Sait Methan Yiğit'e başarılarla dolu bir eğitim hayatı dileriz.

Ayrıca, derece yapan diğer Domaniçli öğrencilerimizin bu gururunu paylaşmak için biz hazırız. Gazetemizle iletişime geçin, başarı hikayenizi okuyucularımıza ulaştıralım.

Editör: Serdar Yiğit