GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ DA ZİYARETTE YER ALDI

Kütahya'da yerel seçim çalışmalarına start veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, Domaniç CHP İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Ziyarette, CHP Belediye Başkan adayı Engin Uysal, İl Genel Meclis Üyeleri aday adayları Ceyhun Ergün ve Ufuk Ünlü, Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir araya geldi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARACAĞIZ”

Toplantıda yerel seçim stratejileri, aday tanıtımı ve iş birliği konuları ele alındı. Önceki İl Başkanı ve Yeni CHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Zeliha Aksaz Şahbaz, yerel seçimde partilerinin ilk defa Kütahya genelinde ikinci parti olduğunu vurgulayarak,

"Domaniç'te de çok güçlü bir örgütümüz ve adayımız var. Domaniç'i de alacağız. Birlik ve beraberlik içinde başaracağız" dedi.

BURSA İLİNE YÖNELİK BİR ÖNERİ DE DİLE GETİRİLDİ

Önceki İlçe Başkanlarından Temel Ergün, İnegöl ve Bursa'da 30 bin kadar Domaniçli olduğunu ve bu potansiyelin harekete geçirilerek CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in desteklenmesi için çaba gösterilmesini önerdi. Sağlık Bakanlığından Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz da Bursa konusundaki teklifin değerlendirmeye alınması gerektiğini ifade etti.

“BURSA’DA SEÇİM KAZANILIRSA, DOMANİÇ DESTEKLENECEK”

Domaniç Belediye Başkan Adayı Engin Uysal ise,

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Domaniç’e gelecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel Domaniç’e gelecek
"Mustafa Bozbey'in talebi üzerine İnegöl Domaniçliler Derneği'nde Domaniçliler ile Mustafa Bozbey'i bir araya getirdik. Kendisinden, seçildiği takdirde Domaniç'i destekleme sözü aldık. İl örgütümüzün öncülüğünde Mustafa Bozbey'i Domaniç'e getirme fikri çok güzel. Eğer bu gerçekleşirse her iki tarafından kazanacağı bir dayanışma olur" şeklinde konuştu.

Editör: Serdar Yiğit